måndag 26 maj 2008

Söktävling & Grattis

Först ett stort grattis till Carro och Ash till uppflyttning och första placering i gårdagens appellsök på Mälarö!! Jag och Vintra blev också uppflyttade och kom på andra plats efter våra duktiga träningskompisar. Skönt att appellen är över... nu är det nya moment att drilla och kanske att jag till och med kan hinna sätta ihop hela framförgåendet till ett moment. Lite stolt får man väl va som ändå fick poäng på framförgåendet fast det var första jag satte ihop hela momentet. Uppflyttningen kändes säker ända till sista momentet... dum som man är börjar man väl slappna av och slarvar, Hopp-Sitt var tydligen inget Vintra ville kännas vid att vi tränat på tidigare... Uthoppet gick galant, men se sitta tänkte hon inte göra. Återhoppet kom direkt och momentet var nollat. INGEN rolig känsla att veta att man torskat 40 poäng på ett moment som normalt sett inte brukar vålla några större problem. Men, tävling är tävling och det vet väl alla som tävlat någon gång att PÅ TÄVLING KAN ALLTING HÄNDA.... Apporteringen brukar också vara ett av Vintras moment hon glänser i. Men inte igår. Ingen större skada, vi fick i alla fall en 8:a, men på träning tuggar hon ALDRIG, men i går blev det ett omtag... Poängen räckte i alla fall till uppflyttning som tur var så nu är i alla fall en klass avverkad och vi ser fram emot att få tävla tillsammans med Carro och Ash igen i lägre!

Grattis Carro & Ash!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ni var så himla duktiga!! Nu ska jag rappa på så vi kanske är i högre samtidigt....;0)Tack för hundpassningen och mycket riktigt så har Hejsan Hoppsan börjat löpa...:0/

Anonym sa...

Men Hejsan... Stor tjej nu! Brorsans Jack Russel började också nu, 6 månader gammal. Taskig timing. Vi hade gärna tagit Gazze om det hade behövts men det blir ju lite svårt på planet ;o)
/Nina