fredag 2 maj 2008

Länge sen...

Det var ett tag sen jag skrev något här. Jag har haft "häcken full" och då hinner man helt enkelt inte med allt. För ett par veckor sedan passade vi brorsans lilla Bella. Vilken helgo liten hund hon är!! Mattias gillar henne skarpt och det låter som om det blir en sån nästa gång om han får bestämma.... tur att nästa gång ligger låååångt fram ;o) I början när hon träffar våra hundar så blir hon ofta jagad av Vintra som uppskattar sin kusin från storstan. Bella tycker dock att Vintra har lite väl bråttom så hon värjer sig på det sätt hon kan.... genom att skrika högt! Vintra tycker att det är ganska skumt så hon tvärnitar när Bella vrålar och sen är allt lugnt. Bella gillar också att jaga Vintra, men så fort Vintra vänder om så vänder även Bella. När de obligatoriska vändorna är avklarade så hakar Bella mer än gärna på sina "coola kusiner", dvs. lilla Bella ser upp till de stora lantishundarna.
Här har husse med familj kommit för att hämta henne. Skönt att sova sött i husses knä efter en helg på landet.....
På Valborgsmässoafton kom Bosse förbi och lämnade Minos hos oss. Minos ska bo hos oss i en dryg vecka medan husse och matte är på Island. Lyckos dom som får åka till det fantastiska landet! Mattias och jag tillbringade ett par veckor där för några år sen. Kan varmt rekommenderas!!
Som vanligt med Minos på besök så blir det röj på tomten. Vintra och Minos är bra buskompisar och Vintra får chansen att spela lite tuff.... Här tar dom igen sig efter några varv runt tomten.

Inga kommentarer: