onsdag 6 februari 2008

Fjällhelg

Helgen tillbringade vi i Lofsdalen med Annika, Tomas och Gazze. Vi åkte både utför och på längden och roade både två och fyrbenta. Lixie, äldst av hundarna, är definitivt den av dessa tre skäggisar som gör skäl för namnet draghund. Visst om det kallas draghund när man får släpa på hunden så är både Vintra och Gazze det också... men Lixie har både orken och viljan trots sin ålder. De andra två har ork men ingen vilja för vintersporter.

Många trevliga och goda middagar blev det och som Mattias sa "Man vill ju inte komma hem tjockare än när man kom dit" så gjorde vi alla vårt bästa att försöka göra av med de extra kalorier helgen bar med sig... Annika & Tomas: Åka skoter blir man inte smal av!! ;0)



Många mysstunder i soffan blev det för både två och fyrbenta. Vintra och Gazze busade och gjorde det dom är bäst på -Tokskälla! Lixie slappade mest och tog helgen med ro.



Sista dagen åkte familjen gråskägg hem redan på morgonen medan familjen svartskägg åkte telisar i ymnigt snöfall. Filmen visar kanske inte Mattias allra bästa telisåkarsida men kul hade vi!!



2 kommentarer:

Anonym sa...

Har ni hört talas om Power Plates??? Eller har ni inte varit på gym på länge?.... Fungerar iaf ungefär som en skoter man skakar sig i form liksom!;0)

Anonym sa...

Kan man få prova? Jag skulle behöva nåt sånt efter alla ostbågar!
/Nina