måndag 11 februari 2008

Promenad & Träning

GRATTIS BOSSE & MINOS TILL FÖRSTAPRISET I LYDNADSKLASS 1!!!!
Träffade Bosse och Minos på brukshundklubben i Väsby. Bosse nämnde inte ens att han skulle tävla i går så det blev en glad överraskning när han berättade i dag! Nu ligger Vintra och jag lååååångt efter...





Vi tränade först lite lydnad på klubben. Vintra gick sådär :o/ okoncentrerad och lite splittrad, kanske beror det på att platsen är ny, får väl se till att åka dit nån mer gång innan tävlingen. Efter någon timme slöt Mattias upp och vi åkte iväg alla tre för att gå en promenad. En riktig långpromenad blev det. Vi var säkert ute i tre timmar inklusive lite fikapauser.
Passade på att ta en bild på gänget, Lixie till vänster, Minos i mitten och Vintra till höger.

Väl hemma sladdade jag in på uppfarten och fick ett samtal från Annika. Hon och Tomas var på promenad och hade sett mig komma. Stod och snackade ihjäl nån halvtimme så det hann bli mörkt, men Gazze lyser ju upp i mörkret ;o)




Väl inne var vi både lite frusna och trötta så vi fixade eld i kaminen och lyxade även till med en brasa i öppnaspisen som Lixie passade på att mysa intill.







2 kommentarer:

Anonym sa...

Brasmys!!;0) Grattis Bosse och Minos till 1:a priset i lydnadsklass 1!! Kanon att hinna slå uppfödare eller?! Hoppas Lixie blir bättre i benet efter lite vila. Hörs & syns, /Annika

Anonym sa...

Ja, gissa varför Vintra och jag ligger i hårdträning!? ;o)
Lixie får värma upp benet framför brasan innan nästa långpromenad. ;o)
/Nina