tisdag 20 november 2007

Sök

I lördags blev det sök igen. Fokuserade på markeringar. Det gick väldigt bra! Vintra håller bra avstånd och har inga problem att skalla längre än vad hon är van vid. Hon fick även skalla ända tills jag kom fram några gånger. Inte heller det var något problem. Det var även Vintras tur att få figge i träd. Kul tyckte hon! Visst är det härligt med hundträning när man kommer in i perioder då allt bara flyter..... ;o) På kvällen bjöd Annika och Tomas på grill-middag (!), det blev sent men det var väldigt trevligt!!!!
Nu kommer vi ligga lågt med träning under en period. Vintra ska kastreras i morgon och ska därmed ta det väldigt lugnt några veckor. Håll tummarna för att allt går bra....!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vintra är en stjärna i sökskogen!! Hoppas nu kastreringen går bra och att hon snart är på benen i sökskogen igen! Var lite halvseg på söndagen faktiskt.../ Annika

Anonym sa...

Sitter nu och väntar på att dagen ska gå så jag får hämta hem henne från veterinären... Hon tyckte inte om att jag lämnade henne med alla människor i vita och gröna rockar, hon som annars är så tuff... Veterinären var MÄKTA imponerad över att hon är så välmusklad!! Bra fystränat av husse ;o)

Anonym sa...

Förväntar mig att Gazze blir ordentligt FIT när han är hos er i jul då!;0)