fredag 23 november 2007

Kastrerad

Nu är det gjort. Vintra är kastrerad. Hon har varit fantastiskt duktig! Hon verkar inte ha speciellt ont heller, vilket tröstar en ömmande matte. Förhoppningsvis fortsätter det i samma postitiva trend under de kommande veckorna. Det första dygnen har hon mest sovit. Nu har hon däremot börjat fundera över varför inte hon får följa med när Lixie går ut. Hon är vaken mer och vill vara med och lägga sin blöta nos i blöt, vilket jag ser som ett gott tecken.


Igår kom Carro och Annika förbi med en krya på dig present, en pipande åsna och godis. Åsnan la Vintra snabbt beslag på och hon går och snokar efter den när jag stoppar undan den. Hundarna här hemma har en tendens att slita saker i stycken om de får ha hand om prylarna på egen hand... ;o)

Lixie har haft några tråkiga dagar och har gjort sitt yttersta för att försöka få igång Vintra, men blir alltid avbruten av en trist matte som säger att man ska gå och lägga sig... trist tycker Lixie. Mattias kom hem ett dygn tidigare den här veckan så i eftermiddag får Lixie ut och springa i alla fall!


1 kommentar:

Anonym sa...

Imorgon är det PARTY!!! I alla fall för husse & matte men vi ska göra lite festligt för vovvarna också.;0)Dra fram madrassen till v-rummet för jag antar att jag hinner somna innan ni kommer hem glada i hatten....