onsdag 1 oktober 2008

Tömt plånboken...

Jaha, så var det dags att ta fram stora plånboken igen. Jag fick en tid hos veterinären idag för att kolla Lixies klo. De behöll henne och hon fick åka upp på operationsbordet. Det visade sig att klobenet var av, och hela klokapseln satt lös. Nu är den stackars pulpan frilagd och Lixie vilar ut efter dagens narkos.

Tassen som hon vägrat stödja på de senaste dagarna har blivit en blå klumpfot. Lite smärtstillande och antibiotika har hon också fått så hon är säkert igång om ett par dagar igen. Själv våndas man över ett hål i plånboken på sådär en 3400 kr... men vad gör man inte för de små vovvarna!!
Efter fjällvandringen har fjäll-suget slagit till... tittade igenom lite bilder från resan till USA. Topparna i bergsmassivet i Grand Teton är något mäktigare än Sylarna... I dalgången som syns på bilden var vi och vandrade och tältade i björn-trakter. Man ångrar bara att man inte gjorde fler turer i dessa mäktiga massiv när man ändå var där.... Grand Teton är en nationalpark som ligger precis söder om den stora Yellowstone Nationalpark i delstaten Wyoming.

1 kommentar:

Anonym sa...

Från en tratt till en annan.... Gazze säger hej till Lixan!;0)