tisdag 24 juni 2008

Vilken ände ska jag börja i...

Nu var det så länge sen och massor har hänt (förutom resan) så jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Jag tror vi tar det senaste först så får vi se hur länge jag är vaken ;o)
Nu kommer jag få skäll.............. Kolla in bilden.............. Ledsen Annika, jag kunde inte låta Lixie gå och våndas i sin tjocka päls längre. Jag började flitigt att trimma men j-vlar vilken päls den hunden har.... Tjock, tät och något lockig numera. Efter några misslyckade maskinklipp i rupman dessutom, gav jag upp... hela alltet fick ryka. OM det blir någon mer utställning för tanten ska jag trimma igen, men jag har helt enkelt inte kraft och tid att trimma båda hundar just nu. Straffet är väl alla små korta vassa strån som sitter typ överallt nu....
Innan klippningen fick Lixie och Vintra tokspel på tomten. De rusade runt helt okontrollerat, brottades, tacklades, morrade, skällde, och slet runt bland pioner och liljor.... Söt är hon ändå Vintrisen!
Så har det ju varit midsommar också. 14 personer, 4 riesen och 1 Jack Russel, behöver jag säga att det var full fart!?? Vi firade ute hos mina föräldrar på Ramsö med ett gäng kompisar,föräldrar och min brorsa med familj. Här är Josefin med några svårregisserade svarta.... Vilda, Gila, Lixie & Vintra. Dagen började med sedvanlig sillunch. Anna-Karin och Jesper vaktade snapsen under bordet...Sen bar det av till midsommarstången med dans och lekar för de som kände för det (typ ingen av oss, vad jag vet). Obligatoriska lotter inhandlades och en massa krimskrams bars hem i form av vinster. Så här glad blev Gilas matte Rosie för alla vinster.......Åter till syrenbersån för kaffe och jordgubbstårta (vad annars). Några timmar, några kubbspel, och några öl/cider senare var det dags för grillmiddag, även den i bersån. När vi inte fick i oss mer (ytterligare en jordgubbstårta klämde vi i oss!) var det dags för transport till dansbanan lite längre bort. Där dansades det till coolt liveband tills benen inte orkade mer... Sen blev det "efterfest i våran berså" korvgrillning och lite nedtrappning av en händelserik dag!
Midsommardagen var ingen tidig dag för någon, konstigt ;o) Hundarna passade i alla fall på att ta några uppfriskande dopp från klipporna. Med badtokiga Gila i spetsen fick vi till och med badkrukan Bella att ta sina allra första simtag! Lyckades inte riktigt få det på bild men här är alla utom Vilda på plats (notera lilla Bella i rumpan på Lixie).
Skönt att det är ett år till nästa midsommar så man hinner vila upp sig ;o)
Visst ja, det blir ju fest nästa helg också.... Det är visst nån här hemma som fyller 40.....

1 kommentar:

Anonym sa...

GRATTIS MATTIAS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!!!