tisdag 3 juni 2008

Nu borjar det!!!!!!!

Nu har vi precis landat i Jackson Hole, Wyoming, i kanten av Rocky Mountains. Det har varit en lang resa men over forvantan hittills! I gar landade vi i New York mitt pa dagen lokal tid. Trotta var vi men orkade lulla runt i stan ganska manga timmar anda. Vi gick till Central Park och slumrade nastan i skuggan. Gick till Times Square och var runt i lite butiker och annat. Tog varsin pasta pa en Italiensk restaurang, mums! Det var sondagsrusning i stan och uteservringen vi satt pa holl oss vakna med allt tutande. Vi bodde pa ett Best Western hotel ganska nara Times Square, ingen lyx men helt ok. Tog en taxi i morse till La Guardia Airport for dagens forsta flygtur till Denver. Det verkar vara generellt ganska bra vader har just nu. I Denver var det nastan 30 grader och har i Jackson ar det ca 20 nu nar klockan snart ar 18.
Landade pa Jackson Holes flygplats for nagan timme sen och mottes av en traskylt som jag fotade. Hade tankt lagga ut den har men det gar inte pa den har gamla datorn. Pa skylten ar det en cowboy och det star: Howdy Stranger this is Jackson Hole the last of the old west.
Jackson ar en liten by/stad som ar riktigt charmig. Ser ut som en riktig skidort i Rocky Mountains. Folk har ar verkligen som man trodde att dom skulle vara. Lite nordiga och fantastiskt trevliga och har ganska manga tontiga kommentarer. Men dom tycker formodligen att vi ar ganska trista i jamforelse. Nu ska vi pa jakt efter lite campingutrustning som vi inte orkade slapa med hemifran. Hoppas kunna hitta ett billigt campingkok och nagra billiga liggunderlag. Det ar ratt kallt pa hog hojd sags det sa vi ska se om vi hittar nagra billiga nya sovsackar att komplementera med, annars far vi val forsoka varma varandra.... Har bor vi i natt http://www.jacksonholelodge.com/ Ha det gott dar hemma och glom inte bort att lagga in en kommentar sa jag ser att ni varit har!!! For er som inte ha googlekonto gar det bra skriva in er som anonyma. Vi hors forhoppningsvis snart igen!!! Howdy Sweden!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjoho!
Ska kolla blommorna idag, var där redan i söndags och då var dom redan torra.... Får se om jag får med mig tomatplantan hem. Ha det bäst!!

Anonym sa...

Tja! Hoppas att ni har det riktigt bra "over there"! Momenten till lägre har vi tränat sammanlagt 0 gånger hittills. Se upp för björnar och bergslejon så ses vi snart!
Carro