onsdag 17 oktober 2007

Träning

Vad annat kan man göra på fritiden, nu när husse Mattias är borta hela veckorna, än att träna!?

Igår var vi iväg till ÖBK och tränade lydnad tillsammans med Carro och Annika. Vi var lite trötta alla tre, plus att Annika har lite strul med ryggen.... Nåväl, Jag försökte fortsätta träna saktagående med Vintra. Det gick väl sådär... Jag lyckades ett par gånger men konstaterade snabbt att vi ska träna på det hemma på tomten några gånger tills hon är med på vad som förväntas av henne. Min fina födelsedagspresent från Tyskland kommer i alla fall till användning! (Tack Carro & Annika för den!)

Carro fortsatte att envisas med apporteringen med Ash. Det gick riktigt bra efter några försök. Annika & Gazze låg lite lågt med tanke på Annikas "handikapp".

Tränade även en del lydnad med Lixie. Hon blir så glad, tanten, när hon får komma ut på plan utan sin ohängda dotter! Lixie går som en klocka! Lite sneda sättanden och lite andra små detaljer som kan finslipas, men på det stora hela riktigt bra! En tanke planterades att kanske starta en lydnads II med henne framöver...... Började i och med den tanken med några grundövningar i sändande till rutan. Lixie är en klok gammal dam som snabbt är med på noterna. Sen att hon några gånger mer var ute på uppletande av föremål än uppletande av rutan är en annan historia....

Inga kommentarer: