söndag 8 mars 2009

Fika & kursavslut

Igår hade vi besök av våra riesenvänner. Vi bjöd på fika i form av en något platt kladdkaka. Nåja, den smakade inte så illa trots att "konditorn" glömt ett par ingredienser och dessutom fått använda grahamsmjöl istället för vetemjöl... Hejja som har en trasig tass fick följa med in på fika. Alla hundar är förvisso välkomna in till oss men ibland väljer hundägarna själva att inte ta med alla in, det blir trots allt lite lugnare ;o). Hejja tyckte i alla fall att det var trevligt med fika. Lite psykopat-hund är hon kanske... ;o)

Idag var det sista tillfället på sökkursen. Blev just påminnd om vad Vintra fick för godis på stigen.... fick just en kattmats-rap rätt i ansiktet :-/ mysigt.... Vi har i alla fall lärt oss en del nya saker och fått tillfälle att träna på saker vi vet inte riktigt duger. Tack Jan-Ola för en rolig och lärorik kurs!! Tack även till alla kursdeltagare/figuranter, vi kanske ses på tävlingsbanorna i vår!!!???
Väl hemma tog jag mig i kragen och tog ner Vintra i källaren för att riva av den värsta "flaskborst-frisyren". Nu ser hon så där mild och blid ut som hon brukar göra när hon är nytrimmad... skenet bedrar dock. En hårdhudad dam med en ängels utseende....

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejja är som vanligt gullig!?!;0)
Tack för trevligt fika!!