torsdag 27 november 2008

Bad & annat

Vintra får skäggbad 2 ggr per vecka nu efter veterinärbesöket. Man kanske inte kan påstå att hon är överförtjust i det men hon härdar ut i och med att man faktiskt ALLTID hittar frolic eller annat gott i duschen! Varje gång det är dags vet hon självklart om det, nästan innan jag vet... hon försöker obemärkt smita förbi dörren in till duschen men när dörren öppnas smiter hon in och kollar godisgömman. Det bökigaste med det hela är att schampot måste verka i minst 10 minuter innan det ska sköljas ur. Oftast innebär det en promenad men ibland när matte är lat blir det en trist väntan... I helgen va vi hemma hos brorsan och åt middag med päronen. Bjöd dem på cirkus och såg Uggla Rehborg och Ulveson. Riktigt roligt!! Sen blev det middag hos brorsan och sen sov vi alla där på natten. Bella vräkte sig i sin alldeles egna lilla bädd.
Efter en hektisk helg slappade vi sen i soffan. Vintra var toktrött och slocknade i husses knä, ser nästan ut som om hon knäckt nacken ;o)
Det är inte så ofta mor och dotter ligger och "gosar" ihop. Ibland ser det ändå ut som om dom tycker att det är ganska mysigt, sötnosar!!

Inga kommentarer: